Пошуковий запит: (<.>A=Желєва Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Янчева М. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи [Електронний ресурс] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, М. І. Погожих, О. О. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__17 Наведено результати кріоскопічних досліджень діапазонів температур льодоутворення-плавлення та масової частки вимороженої вологи в розчинах харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Доведено, що їх вид і концентрація впливають на характер кристалізації та стабільність систем під час заморожування-розморожування.
|
2. |
Янчева М. О. Функціонально-технологічні властивості м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії [Електронний ресурс] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 70-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_16
|
3. |
Янчева М. Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м’сних систем [Електронний ресурс] / М. Янчева, Т. Желєва // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_3_11
|
4. |
Янчева М. О. Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування [Електронний ресурс] / М. О. Янчева, В. А. Большакова, Т. С. Желєва // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_11
|
5. |
Янчева М. О. Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи [Електронний ресурс] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 24-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_6
|
6. |
Желєва Т. С. Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів [Електронний ресурс] / Т. С. Желєва, Н. О. Галушко // Молодий вчений. - 2017. - № 4. - С. 523-527. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_4_125
|
7. |
Желєва Т. С. Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання [Електронний ресурс] / Т. С. Желєва, М. О. Янчева, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 31-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_4
|
8. |
Камсуліна Н. В. Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів [Електронний ресурс] / Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2021. - Вип. 11, Т. 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2021_11_2_33
|