Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Желєва Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Янчева М. О. 
Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи [Електронний ресурс] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, М. І. Погожих, О. О. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__17
Наведено результати кріоскопічних досліджень діапазонів температур льодоутворення-плавлення та масової частки вимороженої вологи в розчинах харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Доведено, що їх вид і концентрація впливають на характер кристалізації та стабільність систем під час заморожування-розморожування.
Попередній перегляд:   Завантажити - 252.746 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Янчева М. О. 
Функціонально-технологічні властивості м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії [Електронний ресурс] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 70-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 116.368 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Янчева М. 
Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м’сних систем [Електронний ресурс] / М. Янчева, Т. Желєва // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_3_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 429.081 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Янчева М. О. 
Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування [Електронний ресурс] / М. О. Янчева, В. А. Большакова, Т. С. Желєва // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 682.322 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Янчева М. О. 
Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи [Електронний ресурс] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 24-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 271.888 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Желєва Т. С. 
Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів [Електронний ресурс] / Т. С. Желєва, Н. О. Галушко // Молодий вчений. - 2017. - № 4. - С. 523-527. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_4_125
Попередній перегляд:   Завантажити - 158.497 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Желєва Т. С. 
Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання [Електронний ресурс] / Т. С. Желєва, М. О. Янчева, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 2. - С. 31-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 619.155 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Камсуліна Н. В. 
Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів [Електронний ресурс] / Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2021. - Вип. 11, Т. 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2021_11_2_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 584.28 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського